Ga naar de inhoud
Home » Waarom een thuismentor?

Waarom een thuismentor?

Thuismentor Linda

Wat leuk dat je een kijkje neemt bij de thuismentor. Mijn naam is Linda Westera. Ik ben sinds 2015 docent Lichamelijk Opvoeding, mentor en projectleider op een Montessori middelbare school in Amsterdam-Oost. 

De website is er voor scholieren en studenten, die thuis wel wat extra informatie, hulp en ondersteuning kan gebruiken in het plannen en organiseren van (thuis)werken. Ik merk namelijk dat veel informatie en begeleiding tussen school en thuis blijft hangen en dat er daarna weinig tot niks meer mee wordt gedaan. 

Vind je het lastig om dagtaken af te krijgen. Lukt het maar niet om een planning te maken én je daaraan te houden. Ben je snel afgeleid door je smartphone? Wil je aantekeningen maken, maar je weet niet wat je moet opschrijven? Heb je geen overzicht meer in je agenda? Of heb je binnenkort een tentamenweek en heb je geen idee waar je moet beginnen?

Dan help ik je graag met tips, tricks, oefeningen en werkbladen om dit te weer inzichtelijk te krijgen en hierin beter te worden.

Heb je vragen, wil je meer informatie over een onderwerp of wil je een samenwerking aan gaan? Laat het mij dan weten via het contactformulier.